De Avonden
Van harte uitgenodigd om anderen en jezelf te ontmoeten . We bieden diverse benaderingen aan om via lichaam, gesprek en zintuigen iets nieuws te ontdekken in jezelf. Via yoga met Daphne, gezang van mantra’s bij Gwendoline www.omniterra.be gaan we binnen via de oosterse spiritualiteit. Terwijl Inge www.ignistarot.com en Johan (astroloog) et behulp van de tarot en astrologische symbolen verheldering brengen. Bij Annelies www.kruidbar.be en Wouter komen we samen na te denken over thema rituelen en welzijn. Last but not least : Odelie meets Salon envie www.salonenvie.be waar de oude wijsheid ‘liefde gaat door de maag’ in ere hersteld wordt!

‘De Avonden’ stromen verder naar’ De Ochtenden’. Iedereen heeft wel eens vragen over zijn leven, onzekerheden of simpelweg een klopje op de schouder nodig. Afwisselend op zaterdagvoormiddag bieden we 2 uiteenlopende manieren aan om deze te verkennen. Ignis Tarot www.ignistarot.com met de intuïtieve tarot benadering, of een geduldig gesprek met opgeleide psycholoog om op zoek te gaan naar de krachten in jezelf.

Inschrijven kan telefonisch via 056/ 49 08 34 of 0492/ 42 65 19, per mail via info@odelie.be of tijdens de openingsuren van Odelie.
Allen welkom!


Oktober

Zaterdag 16 oktober: Individueel gesprek (op zoek naar de kracht in jezelf )
1e verdieping. Op afspraak tussen 9u en 12u, telkens om het half uur. Vrije bijdrage.

Maandag 18 oktober: ‘Summa’ yoga met Daphne

  • Groep 1: 19:00 - 20:00 uur
  • Groep 2: 20:15 - 21:15 uur
Locatie Odelie, € 12 losse les, enkel op reservatie.

Zaterdag 23 oktober: Schenk jezelf inzicht met Inge (Ignis Tarot)
Iedereen heeft wel eens vragen over zijn leven, onzekerheden of simpelweg een klopje op de schouder nodig. Ignis tarot ontrafelt intuïtief wat er voor jou op dit moment energetisch van toepassing is. Ze biedt verheldering in de situatie waarin je je nu bevindt, en geeft jou de mogelijkheid om bewuste keuzes te maken. Haar tarot voorspelt geen toekomst. Tijdens de legging duikt Ignis met jou in je onderbewustzijn, en nodigt je uit om inzicht te verwerven in jezelf. Op voorhand vragen voorbereiden mag, maar is zeker geen noodzaak. De kaarten gidsen je op jouw unieke zielepad. Voor meer informatie kan je terecht op www.ignistarot.com.
Locatie Odelie, Tarief: €30/half uur. vanaf 9.30u tot 12u, telkens om het half uur 1e verdieping.

Maandag 25 oktober: ‘Summa’ yoga met Daphne
  • Groep 1: 19:00 - 20:00 uur
  • Groep 2: 20:15 - 21:15 uur
Locatie Odelie, €12 losse les, enkel op reservatie.

Dinsdag 26 oktober Over Rituelen met Annelies
Heb je een ochtendritueel of avondritueel? Hoe kunnen rituelen je leven positief beïnvloeden.
www.kruidbar.be.
Locatie Odelie, €10 pp, enkel op reservatie.

Donderdag 28 oktober: Samen mantra’s zingen met Gwendoline Remmery
Het feest van samen mantra’s zingen Het repetitieve karakter van een mantra, de verbindende gedragenheid van de groep en de kracht van de sanskriet klanken brengen een intense innerlijke beweging op gang. We zingen voorbij emoties en gedachten, en ervaren de kracht om die als drijvende wolken te laten komen en gaan. Naarmate we ons aan de stroom van het zingen overgeven verbinden we ons met elkaar en met onszelf, en ervaren we onze essentie, waar er instant joy en happiness is.
Je hoeft geen zangstem te hebben (die heb ikzelf ook niet ), we zingen vanuit het hart.
Een mantra is steeds een universeel gebed en een focus op harmonie en vrede. Het zingen wordt begeleid met het traditioneel mantra-instrument: het harmonium, of Indisch blaasorgel. Dit instrument versterkt onze intentie met zijn unieke en warme vibratie.
Ik zie ernaar uit om samen met jou te zingen, en je te ontmoeten in deze bijzondere vibe!
www.omniterra.be.
Locatie Odelie, €15 pp, enkel op reservatie.

Zaterdag 30 oktober: Individueel gesprek (op zoek naar de kracht in jezelf )
1e verdieping. Op afspraak tussen 9u en 12u, telkens om het half uur. Vrije bijdrage.

November

Dinsdag 4 november: Filocafé met moderator Wouter V.
Locatie Odelie, € 10 pp, enkel op reservatie.

Zaterdag 6 november Schenk jezelf inzicht met Inge (Ignis Tarot)
Tijd om je vleugels uit te slaan, met Ignis tarot www.ignistarot.com.
Locatie Odelie, Tarief: €30/half uur. vanaf 9.30u tot 12u, telkens om het half uur 1e verdieping.
Locatie Odelie, € 10 pp, enkel op reservatie.

Maandag 6 november: ‘Summa’ yoga met Daphne
  • Groep 1: 19:00 - 20:00 uur
  • Groep 2: 20:15 - 21:15 uur
Locatie Odelie, €12 losse les, enkel op reservatie.

Zaterdag 13 november: Individueel gesprek (op zoek naar de kracht in jezelf)
1e verdieping. Op afspraak tussen 9u en 12u, telkens om het half uur. Vrije bijdrage.

Zaterdag 13 november: Hartverwarmende quicheavond
Nancy van Salon Envie www.salonenvie.be kookt zorgt voor hartverwarmende quicheavond 19u.
Als Odelie en Salon En-Vie de handen in elkaar slaan, dan weet je dat warmte, gezelligheid, verbinding en heerlijk 'soul food' gegarandeerd zijn!
Genieten van een aperootje van het huis, een gevarieerd quichebuffet met verse seizoensgroenten & saladbar en een dessertje voor de zoetemondjes.
Locatie Odelie, €25/pp, enkel op reservatie.

Inschrijven kan telefonisch via 056/ 49 08 34 of 0492 42 65 19, per mail via info@odelie.be of tijdens de openingsuren van Odelie.
Allen welkom!

‘De Avonden’ zijn kleine ontdekkingsreizen en vertrekken vanuit een idee, een workshop, een lezing of een activiteit. Hoe de avond zich ontplooit, waar we belanden, laten we vrij. Tussen licht en donker, in de schemer, is het perfecte moment van de dag om in stilte naar het leven te kijken, te genieten, en zonder oordeel open staan voor ontmoetingen en gebeurtenissen. Laten we andere gezichtspunten een klaardere kijk op ons leven geven.

Volg onze facebookpagina en onze instagrampagina om op de hoogte te blijven.

Summa staat voor totaal. Je krijgt van Daphne Viguurs een compleet aanbod aan yoga-oefeningen, vertrekkende vanuit de Hatha-, Pralaya- en Arunayoga en het 8-voudig pad. Dit houdt in dat we kijken naar diverse onderdelen van yoga. We filosoferen, doen aan zelfonderzoek (introspectie), maken het lichaam soepel en sterk, mediteren en leren concentratie-oefeningen op diverse manieren. Ook staan we stil bij emoties en krijg je technieken aangereikt die helpen het dagelijks leven 'beheersbaar' te maken. Oefening baart kunst, ofwel thuis oefenen, een routine ontwikkelen en volhouden, ook daarin krijg je tips. We sluiten (bijna) altijd af met een heerlijke eindrelaxatie (restorative yoga) zodat je wellicht herboren naar huis kan gaan.

Yoga kan ervoor zorgen dat je energie weer gaat stromen, je je heerlijk ontspannen voelt en wilt slapen of zorgt juist dat onbewuste zaken eindelijk bewust naar boven komen. Zie het als een proces dat bij je leven hoort. Het is niet de bedoeling therapeutische groepslessen aan te bieden, we verwijzen dan graag door of helpen je in een privé-sessie verder. Iedere deelnemer komt voor zichzelf en voert de yoga oefeningen uit naar eigen kunnen zonder wedijveren. Je leert je grenzen te aanvaarden of accepteren, niet iedereen is even lenig of sterk, juist alles is ok zoals het is.

We starten vanaf beginnersniveau, maar ben je juist gevorderd en op zoek naar ontspanning of een uitdaging, kom dan zeker ook af. Daphne biedt altijd maatwerk en zorgt zeker voor een mentale of fysieke uitdaging indien gewenst. Iedereen mag er zijn, we streven niet naar perfectie, ook een handstand of hoofdstand is niet het doel bij 'Summa' yoga. Je mag een berg enthousiasme verwachten en houdingen die toegankelijk zijn voor iedereen. Mindfulness, ofwel met aandacht alle zintuigen gebruiken, waardoor je bewust bent van het hier en nu, zal tevens aangeleerd worden.

Tenslotte, yoga betekent verbinding. Vanuit de visie van Odelie, Annelies D'Hooge van Pan's Kruidbar en Summa Coaching zorgen we voor verbinding met jezelf, je ziel, je hart en brengen we mensen samen. We kijken uit naar nieuwe ontmoetingen. Het voelt ontzettend goed om te mogen doorstarten in de mooie zaal van Odelie met het toffe team van Nathalie, Annelies en andere gelijkgestemden. Kom je graag weer terug yoga volgen, of ben je nieuw en nieuwsgierig, kom dan zeker een les volgen. Het wordt ouderwets gezellig!